Slik handler du med kryptovaluta

Foreløpig er kryptovaluta først og fremst et spekulasjonsobjekt. Noen ganske få forhandlere godtar kryptovaluta som betalingsmiddel.

Dette er kryptovaluta

Bitcoin og Kryptovaluta er begreper som har dukket opp de senere årene. Men hva er det egentlig snakk om?

Boliglån uten egenkapital

Selv om banker sjelden gir lån til personer som ikke møter kravene om egenkapital, betyr ikke det at det er umulig å få innvilget lån. I Norge opererer de fleste banker med et egenkapitalkrav på 15 % av lånesummen. Dette er et tiltak innført for å dempe prisstigningen i boligmarkedet. På landsbasis har bankene allikevel mulighet til å se bort i fra dette kravet i 10 % av tilfellene. Oslo befinner seg i en særposisjon, og har en litt lavere grense på 8 % unntakstilfeller.

Nominell rente

Når man leser om lån er begrepet nominell rente et av de første man støter på. Du har sikkert hørt om andre typer rentesatser, og det er ikke alltid lett å vite hva de ulike står for.

Kredittsjekk deg selv

Har du noen gang mottatt en melding eller et brev om at det har blitt foretatt en kredittsjekk av din person? Sannsynligheten for dette er stor, siden flere store selskaper og tilbydere av dagligdagse tjenester benytter seg av kredittsjekker for å finne ut om en potensiell eller nåværende kunde er betalingsdyktig.

Så enkelt tok jeg opp et kortsiktig lån. Og dette fikk jeg for pengene!

Dette blogginnlegget skal handle om penger. Hvordan jeg ordnet meg 100.000 kroner i løpet av to korte dager, og kunne med dette legge ut på min drømmereise allerede fire dager senere. Når jeg tenker på det hele nå virker det nesten som en drøm. Men det er fullstendig reelt, og mange andre har mulighet til å kopiere akkurat det jeg gjorde, skritt for skritt.

Kortsiktig lån – en verden av muligheter for deg

Verden består av to typer mennesker. De som klager over ting, og de som heller nøyer seg med å se muligheter. Hvilken type er du?