Personvern og Informasjonskapsler

Vilkår for bruk

Sammenlignings-nettsiden CoolFinans.com (heretter referert til som " nettsiden ") drives av Lemony trade sro, Jaurisova 515/4, Praha - Michle, 140 00, MVA CZ29043026, Filnr .: C 162285, holdt med den regionale domstolen i Praha, Datafelt: xd6mpe8 (heretter kalt " Operatør ").

Operatøren er ikke eid av noen finansinstitusjon, bank eller kredittagentur. Vi gir ikke personlige opplysninger til noen finansinstitusjon.

Affiliate Programmer

Operatøren samarbeider med tredjeparter, som bank- og ikke-bankselskaper, og hjelper dem med å markedsføre sine produkter. Den beste måten å fastslå kostnaden og totalprisen på lån ved sammenligning av lån, er fastslått ved hjelp av et representativt eksempel.

Noen av våre tilknyttede selskaper opererer på grunnlag av affiliate markedsføring og inneholder tilknyttede lenker som leder deg til tredjeparts nettsider. Forutsatt at en besøkende klikker på nettsiden via en tilknyttet lenke og bestiller et finansielt produkt, har vi rett til å motta provisjon. Ved å bruke affiliate linken, er besøkende ikke forpliktet til å betale ekstra kostnader og prisen på produkter er den samme. I dette tilfellet er tredjepart ansvarlig for behandling av personopplysninger.

Ansvarsfraskrivelse

Operatøren viser informasjon om mange produkter som involverer finansområdet. Dessverre, på grunn av hyppig endring av priser og informasjon, kan visse opplysninger være utdaterte. Forutsatt at vi er informert om slike endringer eller forutsatt at du kommer i kontakt med oss, vil vi gjerne oppdatere all informasjonen. Men før du inngår en kontrakt, er det opp til deg som besøkende å sjekke vilkårene, prisene, renten, forfallstiden og annen informasjon direkte med det valgte selskapet.

Hvis du bestemmer deg for å bruke en tjeneste, godtar du å gjøre det på eget ansvar.

Krav på materiell eller ikke-materiell skade forårsaket av bruken av informasjon fra nettstedet og konflikter holdt mot Lemony trade sro, som nettstedets Operatør, vil ikke bli anerkjent for retten.

Ingen ansvar for operatøren

Operatøren er ikke leverandør av noe gjennomgått finansielt produkt og tar ikke ansvar for konflikter mellom tredjeparter og deres kunder.

Besøkende som befinner seg i dårlig økonomisk situasjon, anbefales sterkt ikke å søke om lån.

Operatøren påtar seg intet ansvar for skade som følge av brudd på kontrakter mellom disse to partene.

Operatøren aksepterer ikke noe ansvar for de besøkendes vurderinger skrevet under nettstedets prosjektinnhold.

Operatøren forbeholder seg retten til å slette eventuelle kommentarer uten forvarsel.

Brukerdatavern

Dine personopplysninger behandles i samsvar med den europeiske databeskyttelsesforordningen (GDPR) basert på ditt samtykke. Datakontroll er utført av Operatør på denne nettsiden, firma Lemony trade sro, Jaurisova 515/4, Praha - Michle, 140 00, MVA CZ29043026.

Informasjonen, for eksempel navn, e-postadresse og IP-adresse, lagres på sikrede servere som ligger på EUs territorium. Den behandlede informasjonen skal ikke underrettes til tredjepart under noen omstendigheter.

Med mindre annet er bestemt, lagres alle data for maksimalt to år.

Tilgangsdata lagret av vår server

Når du besøker nettstedet, lagrer serveren vår tekniske data om besøkerens tilgang (nettside, type nettleser og dens versjon, operativsystem av enheten, henvisningsadresse, IP-adresse og dato for innlevering av krav).

Tilgangsdata lar oss lage statistiske rapporter og overvåke nettsikkerheten. Denne informasjonen kan ikke tilskrives noen bestemte personer.

Kontaktskjema

I tilfelle en forespørsel kommer via vårt kontaktskjema eller e-post, vil vi behandle dataene du oppgir i samsvar med dette. Disse dataene vil ikke bli offentliggjort til noen tredjepart og vil bli slettet umiddelbart når du håndterer kravet ditt.

Sosiale medier

Nettstedet refererer til de sosiale nettverkene Facebook og Twitter.com. Når du besøker nettstedet, sendes ingen informasjon til disse selskapene.

Informasjon om personvernet for de enkelte sosiale nettverkene finner du nedenfor:

  • Facebook: https://www.facebook.com/policy.php
  • Twitter: https://twitter.com/privacy

Rett til informasjon og andre rettigheter til brukerne på nettstedet

Som nettstedets besøkende, i tillegg til informasjonen om prinsippene for personlig databehandling inkludert heri, har du også rett til å bli informert om hvilke data som er lagret om deg, inkludert rett til rettelse eller begrensning av behandling av slike data. Du kan også når som helst trekke tilbake samtykket til personlig databehandling, be om sletting av allerede lagrede personopplysninger, eller du kan sende inn en klage til tilsynsorganet, Kontoret for personvern, som finner sted i Praha.

Skulle du ha noen andre henvendelser, ikke nøl med å kontakte oss.

E-post: info@coolfinans.com

Lemony trade sro, Jaurisova 515/4, Praha - Michle, 140 00, MVA CZ29043026

Fil nr .: C 162285, holdt med den regionale domstolen i Praha

Datafelt: xd6mpe8

På forespørsel sender vi deg en e-post med informasjon om det foreligger data om deg av Lemony trade sro og i så fall detaljene for slike data. Du kan forby oss til enhver tid skriftlig fra å utføre ytterligere behandling av dine personlige opplysninger uten å gi en grunn til et slikt forbud.

Informasjonskapsler/Cookies

Informasjonskapsler er korte tekstfiler som er lagret av nettleseren din for teknisk data lagring. Data som er inkludert i det, er helt anonym, derfor umulig å tilknytte til spesifikke personopplysninger.

Informasjonskapsler kan ganske enkelt slettes fra nettleseren din eller innspillingen kan slåes av i nettleserinnstillingene.

Informasjonskapsler tillater oss å evaluere besøksadferd på vår nettside og forbedre våre tjenester i samsvar dermed.

Google Universal Analytics

For å analysere besøksgraden på nettstedet vårt bruker vi Google Universal Analytics, som drives av Google Inc., 1600 Amfiteater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (heretter kalt "Google").

Når du besøker nettstedet, drives en enkel kode av Google, som vil sende bestemte data (antall nettsider som vises, tid brukt på nettstedet, type enhet, varighet av nettbesøk, omtrentlig plassering av enheten) anonymt til denne tjenesten.

Du kan lese mer om personvernsbeskyttelse av Google på Personvern og vilkår.

Overvåkingen kan være fullstendig slått på i datamaskinens innstillinger.

Google Adsense

For å tjene penger på nettstedet vårt bruker vi Google Adsense, som drives av Google Inc., 1600 Amfiteater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (heretter kalt "Google").

Når du besøker nettstedet, drives en enkel kode av Google og viser annonsering.

Du kan lese mer om personvernsbeskyttelse av Google på Personvern og vilkår.

Informasjonskapsler fra Partner Affiliates

Operatøren av nettstedet bruker tilknyttede lenker, hovedsakelig fra plattformen til partnerforetakene (heretter kalt "nettverkene"). Disse internasjonale tilknyttede nettverkene knytter nettstedseiere (oss) og ulike leverandører av tjenester (tredjeparter).

Nettstedet viser salgsfremmende elementer fra tredjeparter gjennom nettverket som mellommann. På denne måten kan en besøkende be om et bestemt finansielt produkt, og vi får provisjon av tredjeparten når besøkende besøker deres nettsider.

Kommisjonen er en av inntektskildene for nettstedet. Denne provisjonen er utbetalt uansett den totale prisen på produktet forespurt av den besøkende og kan ikke påvirke prisen.

Kommisjonen registreres via Informasjonskapsler lagret i den besøkende nettleser nøyaktig når den besøkende ankommer annonsørens nettsted. Informasjonskapsler lagrer ikke personlige data. De inneholder bare partnerens identifikasjonsnummer (nettsted), besøkerens anonyme identifikasjonsnummer, klokkeslett og eventuelle andre tekniske data som inngår i affiliate lenken. Informasjonskapsler gjelder maksimalt 60 dager.