Operatør

Sammenligning av finansielle produkter drives av:

Kontaktinformasjon:

double technology s.r.o., Jaurisova 515/4, Praha - Michle, 140 00, Tsjekkia VAT: CZ08695717

Vi er ikke leverandør av noe finansielt produkt, men bare en uavhengig sammenligner og kilde til informasjon. Hvis du har spørsmål om et bestemt produkt, vennligst kontakt leverandøren direkte, som er alltid oppført. Men hvis du har spørsmål om vår plattform, fant en feil eller uoverensstemmelse, vær så snill å kontakt oss på info@coolfinans.com.

LemonyApps.com-merket drives av double technology s.r.o. Vi driver den unike merkevaren i hvert marked.

Hva er LemonyApps?

I de senere år har en rekke finansielle tjenester og produkter kommet over hele verden; lån, konsolideringer, forsikringstjenester eller kredittkort. Markedet har utvidet seg og tradisjonelle leverandører har måttet regulere sine forhold på grunn av økende konkurranse.

Men det var et annet problem - hvordan velge blant så mange alternativer? Og dette er grunnen til at LemonyApps teknologiselskap er her. Vi kommer med en klar og gjennomsiktig sammenligning av tilgjengelige finansielle produkter på mange verdensmarkeder.

Fra Tsjekkia og rundt om i verden

I 2010 startet vi i Tsjekkia og utvidet oss gradvis til Slovakia, Polen, Spania, Argentina, Sverige, Norge, Indonesia og mer enn 25 andre land rundt om i verden.

Vårt oppdrag er å tilby et brukervennlig og sikkert miljø for å bruke en finansiell tjeneste eller et produkt for å løse brukerens problem eller situasjon.

Vi sammenligner bare verifiserte og 100% klarerte selskaper og produkter som våre analytikere har nøye undersøkt på hvert nettsted. I tillegg til produkt- og bedriftsinformasjon publiserer vi også brukeranmeldelser, vanlige spørsmål og representative eksempler. Så du vil alltid kunne realistisk sammenligne hvor mye tjenesten vil koste deg og unngå misforståelser eller meningsløse kostnader.

Hvorfor bruke tjenestene våre?

I alle land samarbeider vi med erfarne fagfolk og partnere for å levere tjenester av høy kvalitet på alle våre nettsteder.

  • Uavhengighet - Vi jobber ikke for noen leverandør. Vi sammenligner uavhengig alle tilgjengelige produkter og tjenester som vi har vurdert som pålitelige og gjennomsiktige.
  • 100% gratis - Å bruke vår tjeneste vil ikke koste deg noe. Vi tilbyr ikke noen finansielle produkter selv.
  • Gjennomsyn - Vi vurderer og sammenligner alle produkter for å sikre at brukeren vil vite nøyaktig hvor de betaler og hva de betaler for. Vi unngår generelle og vage formuleringer og misvisende beregninger.
  • Ikke-bindende - Bruken av vår tjeneste er helt uforpliktende, og du gir oss ingen personlige opplysninger.

Hvordan våre agenter jobber?

Vi jobber bare med partnerskap med pålitelige og anerkjente selskaper. I tillegg er alle våre tjenester tilgjengelig helt gratis uten registrering etc.

Du vil bare vises oversikten over alle tilgjengelige produkter, eller du kan velge ønsket kategori. Deretter får du oversikt over alle tilgjengelige tilbud med grunnleggende informasjon som du kan utvide hvis du er interessert. Ingen skjulte avgifter; Hvis du søker om et finansielt produkt gjennom vår tjeneste, betaler du alltid det samme beløpet som om du søkte direkte fra leverandørens hjemmeside. Prosjektet er finansiert fra annonsering (Google AdSense) og fra meglerens provisjon (Ad Networks.).

Ofte stilte spørsmål

Hvordan kan jeg få lånet eller det andre finansielle produktet?

Betingelsene varierer fra sak til sak. Den generelle prosedyren er alltid beskrevet i vår gjennomgang og derfra kan du direkte klikke på søknaden. Å klikke gjennom vår side er helt uforpliktende. Vår tjeneste er helt gratis, og du betaler alltid samme pris som når du får tilbudet direkte fra selskapet.

Hvorfor skal jeg sammenligne finansielle produkter i det hele tatt?

Tilgangen på lån og andre produkter er så omfattende disse dager at det ville ta deg noen dager å lage en slik sammenligning selv. Du må lese og søke gjennom hundrevis av nettsteder. Vi organiserer all viktig informasjon i et intuitivt nettmiljø og sparer deg tid og penger.

Hvordan er det mulig at enkelte lån er gratis?

I de senere år har trenden på det første gratis lånet vokst med mange leverandører utenfor banken. Og faktisk - du vil ikke betale noen avgift for ditt første lån fra selskapet. De fleste av disse er imidlertid lån med lavere beløp og korte nedbetalingstider. Men du bør alltid passe på vilkårene, alltid betale i tide og velge det produktet du har råd til.

Hvem kan søke om lån?

Den eneste generelle regelen er å være gammel nok. Ved fylte 18 år kan alle søke om de fleste av de tilgjengelige lånene. Vilkårene for hvert tilbud kan imidlertid være forskjellige. Så du må alltid se de ulike kravene til et bestemt produkt.

kontakt: info@coolfinans.com