Finanseksperter - Lån opp til 500 000 kr

Finanseksperter - Lån opp til 500 000 kr

Finanseksperter

  • Lån opp til 500 000 kr
  • Nedbetalingstid: 1 – 15 år

Søk her ← annonse

Finanseksperter Gjennomgang

Rask oversikt

  • Lånebeløp: 20 000 – 500 000 kr
  • Nedbetalingstid: 1 – 15 år
  • Alder: 18 + år

Finanseksperter nedbetalingstabell

Lånebeløp Nedbetalingstid Avgift Totalt beløp å tilbakebetale
50 000 kr 5 år 6 958 kr 56 958 kr
Finanseksperter kalkulator

Et representativt eksempel

50 000 kr. o/5 år: Eff. rente 5.25%, Kostnad 6 958 kr. Totalt 56 958.

Hva er et lån som passer?

  • Ferie
  • Bensinstasjon
  • Uforutsette utgifter

Detaljert informasjon

Finanseksperter hjelper deg med å finne det beste lånet som er spesielt tilpasset ditt behov. Du fylder først ut deres søknadsskjema på nett, og mottar ulike lånetilbud fra flere banker i Norge. Med denne oversikten kan du enkelt se hvilket lån som er beste egnet for deg. En fordel med denne metoden er at de ulike bankene må konkurrere om ditt lån, og har derfor helt andre vilkår enn om du skulle låne av dem direkte. Makten ligger i dine hender som lånetaker. Finanseksperter tilbyr ulike lånemuligheter som Forbrukslån, Refinansiering, Smålån og kredittkort.

FAQ Finanseksperter

Spørsmål Svar
Hva gjør Finanseksperter? Finanseksperter mottar din lånesøknad og sammenligner lån fra mange ulike norske banker for å gi deg det beste tilbudet etter ditt behov.
Hva kan jeg låne penger til? Det avhenger av hvilket lån du velger. Refinansiering er til å samle alle mindre lån i et større lån for å minske rentene og antall avdrag. Forbrukslån og smålån brukes til det du selv måtte ønske.
Hva må jeg betale i månedsavdrag? Dette avhenger av størrelsen og nedbetalingstiden på lånet ditt, men avdraget starter på 70 kroner i mnd.
Søk her ← annonse

Finanseksperter erfaring og diskusjon

Finanseksperter opplevelser

Fortell oss dine erfaringer med Finanseksperter i info@coolfinans.com og vi vil publisere det anonymt i vår diskusjon.


"Finanseksperten fant 4 ulike lånetilbud til meg, og jeg valgte deretter det billigste lånet. Strålende tilbud." (Petter)
"Jeg søkte om et kredittkort som jeg bruker når jeg skal på ferieturer. Er veldig greit å bruke penger som er forsikret i tilfelle noe skulle skje!" (Henriette)

Er Finanseksperter en svindel?

Nei. Produktet er helt fOK og du trenger ikke å bekymre deg for skjulte faktorer. Selskapet Neowire, LLC gir virkelig disse lånene.

Søk her ← annonse