Billig leasing uten innskudd

    Billig leasing uten innskudd

Lengter du etter drømmebilen, men mangler midler til innskudd? Den gode nyheten er at det finnes flere steder hvor du kan få billig leasing uten innskudd. Her ser vi nærmere på hvilke kriterier som må innfris, samt fordeler og ulemper som du bør vurdere før du signerer avtalen.

Mer Ferratum (annonse)

30000 kr
Lånebeløpet 1000 kr - 30000 kr
Rente Priseksempel eff. rente 258.02 %
Forfall 3 – 48 måneder
Informasjon Mer
↑ annonse ↑

Renteeksempel: 20 000 kr. o/12 mnd.: Eff. rente 258.02%, Kostnad 13 550 kr. Totalt 33 550.

Rask informasjon

Egenskapene for dette lånet

 • Lån opp til 30 000 kr
 • Nedbetalingstid: 3 – 48 måneder

Lånebetingelser

 • Fylt 20 og ikke eldre enn 70 år
 • Ingen betalingsanmerkning eller inkassogjeld
 • Folkeregistrert adresse i Norge
 • Din samlede gjeld kan ikke overstige 5 ganger din inntekt

Om selskapet

Ferratum Bank er en fullstendig digital bank som tilbyr banktjenester, fleksikreditt og ekspresskreditt. Som en av få finansinstitusjoner har de ingen etableringsgebyr på låneproduktene. Selskapet er børsnotert i Frankfurt og regnes som en pålitelig… Mer informasjon om selskapet Ferratum Bank p.l.c

Låne fra kr 1 000 med rente fra 0 % Mer(annonse)
500000 kr
Lånebeløpet 25000 kr - 500000 kr
Rente Eff. rente 13.62 - 17.60 %
Forfall 1 - 15 år
Informasjon Mer
↑ annonse ↑

Renteeksempel: 25 000 kr. o/1 år: Eff. rente 17.16%, Kostnad 3 425 kr. Totalt 28 425.

Rask informasjon

Egenskapene for dette lånet

 • Lån opp til 500 000 kr
 • Nedbetalingstid: 1 – 15 år

Lånebetingelser

 • Du må ha fast inntekt
 • Du må være over 18 år
 • Du må ikke være registert med noen inkassosaker på deg

Om selskapet

DigiFinans er en nordisk låneformidlingstjeneste som hjelper deg med å få det beste lånetilbudet ved å matche din lånesøknad med flere ulike tilbud fra banker som DigiFinans samarbeider med. På denne måten har du mulighet til å få de beste… Mer informasjon om selskapet Oy Salus Group Ab

Låne fra kr 25 000 med rente fra 0 % Mer(annonse)
2000000 kr
Lånebeløpet 20000 kr - 2000000 kr
Rente 3.95 %
Forfall 1 – 10 år
Informasjon Mer
↑ annonse ↑

Renteeksempel: 3,95 % nom./5,49 % eff. Egenkapital 35 % Lånebeløp 150.000,- o/5 år. Etableringsgebyr kr 2.000,- Totalkostnad kr 171.462,-

Rask informasjon

Egenskapene for dette lånet

 • Lån opp til 2 000 000 kr
 • Nedbetalingstid: 1 – 10 år

Lånebetingelser

 • Du som har fylt 23 år
 • Du som er bosatt i Norge
 • Du som har en fast årsinntekt på 200 000 kroner eller mer
 • Du som ikke har inkassosaker eller betalingsanmerkninger

Om selskapet

Mer informasjon om selskapet Sa​ntander Consumer Bank AS

Låne fra kr 20 000 med rente fra 3,95 % Mer(annonse)

    Billig leasing uten innskudd

Gå til artikkelen

Privatleasing uten innskudd

Dersom du kan sette inn et innskudd, kan du ofte få lease bil til en rimeligere månedspris. Kort fortalt så er et innskudd et engangsbeløp som senker det totale månedsbeløpet som du betaler for leasingbilen din. Innskudd når det gjelder leasing av bil kalles noen ganger også for startleie.

Det er imidlertid ikke alle leasingselskaper som krever innskudd/startleie. Det beste du kan gjøre er å hente inn ulike tilbud og sammenligne disse. Det anbefales ikke å gå for det første og beste du finner, men heller bruke litt tid på å undersøke mulighetene dine.

Det er populært som aldri før å lease biler. Du har full kontroll over utgiftene dine i leasingperioden, ettersom du slipper å bekymre deg for hva bilen vil være verdt når du skal selge den. Mange leasingselskaper tilbyr ofte en lav månedlig leieutgift som er enkel å forholde seg til.

OPP ⬆️

Fastrente vs. flytende rente

Du bør sjekke om leien på bilen er fast eller flytende. På mange måter kan dette sammenlignes med renten på et boliglån. Flytende månedsleie betyr at månedsavgiften i teorien kan endres i løpet av leasingperioden. Dersom månedsleien er fast, er du bundet til å betale den summen så lenge avtalen gjelder, uansett om markedsrentene ellers går opp eller ned.

Fordelen med fastrente er at du får stor forutsigbarhet og kontroll over kostnadene dine. Det er imidlertid ikke sikkert at det er den mest gunstige løsningen allikevel. Dersom den flytende renten tar utgangspunkt i 1,0% og fastrenten i 5,0%, vil denne sikkerheten koste deg ganske mye.

OPP ⬆️

Hvordan fungerer egentlig leasing?

Mange velger å lease bil fremfor å ta opp billån for å kjøpe egen bil. Leasing er på en måte en slags mellomting mellom å leie og kjøpe en bil. Du leier bilen i en gitt periode og leverer den tilbake når tiden har utløpt. Vanligvis gjelder denne leieperioden i tre til fire år.

I løpet av denne leieperioden har du full bruksrett, men også full vedlikeholdsplikt. Det vil si at du er ansvarlig for å ta vare på bilen, passe på at bilen får riktig service, og utbedre skader utover normal slitasje før du leverer bilen tilbake.

OPP ⬆️

Fordeler og ulemper med leasing

Det er flere fordeler med å lease bil, selv om løsningen passer best for kunder som ønsker ny bil relativt ofte, eller som ikke har finansiering til å kjøpe egen bil. Optimalt sett bør du ønske å kjøpe ny bil hvert tredje til fjerde år, uten å måtte søke om lån.

Ulempen ved å lease er at du ikke har en bil som du kan selge etter at leasingperioden er utløpt for å tjene inn igjen litt av utgiftene. Det kan ende opp med å bli dyrere å lease i enkelte situasjoner, og spesielt gjelder dette kanskje dersom du blir tvunget til å si opp leasingen før leieperioden er utløpt.

Du blir dermed låst i en periode, noe som kan være litt utfordrende om behovet ditt endrer seg. De fleste problemene og tvistene pleier imidlertid å oppstå når bilen skal leveres tilbake igjen. Dette kan unngås ved å studere kontrakten nøye og sammenligne forskjellige tilbud. 

Blant de tingene du bør sjekke grundig før du inngår en avtale om leasing er:

OPP ⬆️

Er leasing billigere enn billån?

Det finnes ikke noe enkelt svar på dette spørsmålet om leasing er billigere enn billån. Blant de mange tingene du må ta hensyn til for å finne ut av dette spørsmålet er: 

Du kan med andre ord ikke vite med 100% sikkerhet hva bilholdet har kostet deg totalt sett før du selger bilen igjen.

Du trenger imidlertid ikke å bekymre deg for markedsverdien når du leaser bil, ettersom det ikke har noe å si siden du ikke skal selge den. Dette kan altså være en stor fordel, os kanskje spesielt om du er av den typen som ønsker å bytte ut bilen ganske hyppig og foretrekker helt nye biler.

OPP ⬆️


Billig leasing uten innskudd vurdering: 4.5/5 fra 21 stemmer.

Operatør

Låne-sammenligner Coolfinans.com:
double technology s.r.o.
Selskapet er ikke leverandør av finansielle produkter.

Om oss portal

Coolfinans.com er lånesammenligning nettsted. Vi bygger på åpenhet og informasjon. Med våre tjenester vil du vite hvilke lån du skal velge.

annonse: Lån opp til 30 000 kr  Mer informasjon