Lån på dagen

    Lån på dagen

Mange lurer på om lån på dagen finnes. Vel, her hos CoolFinans har vi samlet tilbud fra en rekke ulike långivere, men vi kan dessverre ikke love at de blir gitt på dagen.

Mer Ferratum (annonse)

200000 kr
Lånebeløpet 20000 kr - 200000 kr
Rente 7.49 - 17.99 %
Forfall 1 – 5 år
Informasjon Mer
↑ annonse ↑

Renteeksempel: Eff. rente 17.59%, 30.000 kr o/5 år, kostnad: 12.930,69 kr, totalt: 42.930,69 kr.

Rask informasjon

Egenskapene for dette lånet

 • Lån opp til 200 000 kr
 • Nedbetalingstid: 1 – 5 år

Lånebetingelser

 • Du må ha fylt 18 år
 • Du kan ikke ha betalingsanmerkninger

Om selskapet

Mer informasjon om selskapet Ekspress Bank NUF

Låne fra kr 20 000 med rente fra 7,49 % Mer(annonse)
500000 kr
Lånebeløpet 10000 kr - 500000 kr
Rente Nom. rente 7.9 - 16.9 %
Forfall 3 – 60 måneder
Informasjon Mer
↑ annonse ↑

Renteeksempel: 90 000 kr. o/5 år: Eff. rente 12.84%, Kostnad 30 515 kr. Totalt 120 515.

Rask informasjon

Egenskapene for dette lånet

 • Lån opp til 500 000 kr
 • Nedbetalingstid: 3 – 60 måneder

Lånebetingelser

 • Jeg er fylt 25 år
 • Jeg har fast inntekt
 • Jeg er ikke registrert med betalingsanmerkning

Om selskapet

Mer informasjon om selskapet Eika Kapitalforvaltning

Låne fra kr 10 000 med rente fra 0 % Mer(annonse)

    Lån på dagen

Gå til artikkelen 

Allikevel kan det kanskje være verdt å ta en titt for å skaffe seg oversikt over markedet?

Vi er klar over at det er mange som tilbyr lån, og noen hevder til og med at dette er lån på dagen. Allikevel er faktum at mange av disse varierer sterkt når det kommer til vilkår, betalingsregler og lignende, og det er egentlig ingen som kan love å gi lån på dagen i Norge. Som en hovedregel gjelder dette dessverre også CoolFinans.

La oss se litt nærmere på hva dette egentlig innebærer for deg.

Søk lån i dag

Etter at du har registrert deg på siden du ønsker å låne hos, så er det mulig å sette i gang søknaden om lån samme dag (såfremt all informasjon er korrekt utfylt). Dette er åpenbart noe mange setter pris på. 

Vi ønsker heller ikke å gjøre ting vanskelig for deg, og prøver å gjøre prosessen med å søke lån så rask og enkel som mulig. Nettopp derfor er du alltid velkommen til oss hos CoolFinans!

OPP ⬆️

Lån på dagen uten sikkerhet

Mange blir litt forvirret når vi snakket om lån med og uten sikkerhet, men det er det ingen grunn til å bli. Dette med sikkerhet er nemlig ganske enkelt, enten det er et lån på dagen eller ikke.

Et lån med sikkerhet er en type lån der du må stille et verdifullt objekt som sikkerhet (også kalt pant) for banken. Dette vil si at hvis det viser seg at du ikke klarer å betale tilbake lånet, vil banken i verste fall kunna ta over dette objektet og selge det. 

Boliglån er et typisk eksempel på et lån med sikkerhet, der selve boligen brukes som pant.

Et lån uten sikkerhet er derimot et lån du kan få uten å stille noe som helst som pant for banken. Dette er ideelt for deg som ikke eier egen bolig, og det er ofte den eneste muligheten du da har til å få lån.

Allikevel er det viktig å huske på at et lån uten sikkerhet setter banken i en mer risikabel posisjon, siden de da vil få et problem hvis du ikke betaler tilbake lånet. Nettopp på grunn av dette har lån uten sikkerhet en litt høyere rente enn lån med sikkerhet. Banken vil jo ha betalt for den risikoen den tar!

Et forbrukslån er et typisk eksempel på en type lån uten sikkerhet som er populært i Norge. Her på CoolFinans har vi vurdert en rekke forskjellige forbrukslån uten sikkerhet, og du kan dermed enkelt finne frem til det som tilbyr de beste rentene.

OPP ⬆️

Rente på lån

Selv om du ikke nødvendigvis vil få pengene utbetalt på dagen så er det nyttig å sette seg inn i hvilke betingelser som gjelder, blant annet når det gjelder renter på lån og nedbetalingsplaner. 

Som vi allerede har nevnt så er det som regel en litt høyere rente på lån uten sikkerhet enn det er på lån med sikkerhet. Allikevel er det ofte slik at et lån uten sikkerhet er den beste muligheten man har, og renten trenger slett ikke å være så verst.

Faktisk er det jo slik at renten på lån i Norge nå er svært lav, og ekspertene tror dette vil vare lenge. Vi siterer Nettavisen som i september 2019 skrev at:

“Styringsrenten på 1,5 prosent, som er renten bankene får på sine innskudd i sentralbanken, kan bli liggende i ro i lang tid fremover. Det kan være godt nytt for din boliglånsrente.”

Det er også lurt å huske på at lånebetingelsene kan variere ganske mye fra bank til bank, så pass på at du sammenligner de ulike tilbudene her hos oss først. Her hos har vi nemlig oversikten over alle de beste långiverne du kan søke lån hos. Vi vurderer alle disse seriøst og grundig slik at du slipper å kaste bort din tid på det.

OPP ⬆️

Ulemper ved å ta opp lån

Det er både fordeler og ulemper ved å ta opp forbrukslån på nett, enten det er et lån på dagen eller ikke.

Først og fremst kan jo ekstra penger hjelpe deg i en vanskelig økonomisk situasjon, for eksempel fordi en vaskemaskin har gått i stykker eller fordi bilen trenger reparasjon. I disse tilfellene er et forbrukslån uten tvil en god ting.

Husk allikevel på at det kan følge enkelte utfordringer med det å ta opp forbrukslån. Dette gjelder spesielt hvis du tar opp mer lån enn du realistisk sett har mulighet til å betale tilbake. Tenk derfor gjennom dette før du søker lån.

OPP ⬆️

Hva kan lånet brukes til?

Vi skal ikke fortelle deg hva du skal bruke pengene fra ditt nye lån på. Det kan kanskje være at du har en stor MasterCard-regning, en strømregning du ligger bak på, eller kanskje du sliter med å betale husleien denne måneden. 

Uansett hva det er så kan du alltids kontakte oss for å søke lån, selv om vi ikke kan love at det alltid er et lån på dagen.

OPP ⬆️

Sammenlign lån på dagen

Her hos CoolFinans ser vi på forskjellige utlånere, og sammenligner hvem som har de beste rentene og tilbudene for lån. Vi går dypt inn i betingelsene og vilkårene som de ulike bankene stiller, slik at du slipper å tenke på dette. 

Sjekk ut noen av de mange bankene vi har sammenlignet, og se om det er noen som har et lån som passer deg og din situasjon!

OPP ⬆️


Lån på dagen vurdering: 4.5/5 fra 21 stemmer.

Operatør

Låne-sammenligner Coolfinans.com:
double technology s.r.o.
Selskapet er ikke leverandør av finansielle produkter.

Om oss portal

Coolfinans.com er lånesammenligning nettsted. Vi bygger på åpenhet og informasjon. Med våre tjenester vil du vite hvilke lån du skal velge.

annonse: Lån opp til 30 000 kr  Mer informasjon