Lån på dagen

    Lån på dagen

Lån på dagen

Om du trenger lån på dagen, så trenger du ikke å se lengre enn til www.lemonyloans.com. I denne artikkelen skal vi gå igjennom hva lån på dagen egentlig er, om det er gunstig og annen informasjon du kanskje lurer på.

500000 kr
Lånebeløpet 5000 kr - 500000 kr
Rente 7.6 - 37.3 %
Forfall 1 – 5 år
Informasjon Få et lån
↑ annonse ↑

Renteeksempel: 7,90% (150 000 kr, eff.rente 9.61%, 5 år, etbl. geb. 900 kr, totalt 195 720 kr.) Renten settes individuelt for hver låntaker. Effektiv rente fra 7,6% til 37,3%.

Rask informasjon

Egenskapene for dette lånet

 • Lån opp til 500 000 kr
 • Nedbetalingstid: 1 – 5 år

Lånebetingelser

 • Du må være minimum 20 år
 • Brutto inntekt på minimum 120 000 kroner
 • Ingen betalingsanmerkninger

Om selskapet

Compare King er trygt å bruke og drives av Liber Finance AS i henhold til norsk lovverk. Selskapet har kontorer på Filipstad Brygge i Oslo og tar i mot henvendelser fra kunder både via mail og per telefon. Mer informasjon om selskapet Liber Finance AS

Låne fra kr 5 000 med rente fra 7,6 % Få et lån
500000 kr
Lånebeløpet 5000 kr - 500000 kr
Rente 7.4 - 24.4 %
Forfall 1 – 15 år
Informasjon Få et lån
↑ annonse ↑

Renteeksempel: Eff.rente 15,84%, 65.000, o/5 år, etabl.geb. 950, Totalt: 92.334,-.

Rask informasjon

Egenskapene for dette lånet

 • Lån opp til 500 000 kr
 • Nedbetalingstid: 1 – 15 år

Lånebetingelser

 • Min. 18 år
 • Ingen anmerkninger

Om selskapet

Mer informasjon om selskapet STK Finans AS

Låne fra kr 5 000 med rente fra 7,4 % Få et lån

    Lån på dagen

Vi er klare over at det er mange som tilbyr lån på dagen, men mange av disse varierer sterkt når det kommer til vilkår, betalingsregler og lignende. Heldigvis slipper du noe tull her hos LemonyLoans! La oss se litt på hva lån på dagen egentlig innebærer.

Umiddelbart inn på konto

Etter du har registrert deg på siden du ønsker å låne hos, så vil du som regel ha pengene inn på kontoen din i løpet av dagen (såfremt all informasjon er riktig og ordentlig utfylt). Dette gir deg en finansiell sikkerhet i den form at du vet at det kommer penger frt som bare det, når du trenger det spesielt. Det er en luksus.

Rate for lån på dagen

Det pleier å være spesielle rater og planer for tilbakebetaling av lån på dagen. Disse varierer stort fra firma til firma, så sjekk med oss først. Her hos LemonyLoans har vi oversikten over de beste sidene du kan låne fra, og vi vurderer disse seriøst slik at du slipper å kaste bort din tid på det.

Ulemper ved lån på dagen

Slik vi ser det så er det omtrent ingen ulemper ved å ta et lån på dagen. Det er flott å få pengene rett inn på kontoen umiddelbart slik at du slipper bekymringer.

Hva kan lånet brukes til?

Vi skal ikke fortelle deg hva du skal bruke dine ferske lånte penger på. Det kan kanskje være at du har en stor MasterCard regning, en strømregning du ligger bak på, eller kanskje det at du ikke har klart å betale husleia denne måneden. Uansett hva det er så kan du trygge deg på at du vil kunne få et lån på dagen.

LemonyLoans

Her hos LemonyLoans ser vi på forskjellige utlånsfirmaer og hvem som har de beste ratene og tilbudene for lån på dagen. Vi går dypt inn I reglene og vilkårene til disse firmaene, slik at du slipper å tenke på noe som helst. Sjekk noen forskjellige firmaer på siden vår, og se om det er noen som har et lån på dagen som passer deg og din situasjon! Vi sjekker for deg og viser resultatene.


Lån på dagen vurdering: 4.5/5 fra 21 stemmer.

Artikler

Operatør

Låne-sammenligner Coolfinans.com:
Lemony trade s.r.o. LemonyApps
Prague, VAT: CZ29043026
Selskapet er ikke leverandør av finansielle produkter.

Om oss portal

Coolfinans.com er lånesammenligning nettsted. Vi bygger på åpenhet og informasjon. Med våre tjenester vil du vite hvilke lån du skal velge.

Kontaktskjema

Har du et spørsmål? Kontakt oss og vi vil prøve å svare snart.

Lån opptil 500.000 kr  Få et lån